Moikka taas pitkästä aikaa! Johan on aika hurahtanut. En oo taas kirjotellu vähään aikaan :D Mutta tänään päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tänne raahata. Pohjan kuvakin tuli vihdoin vaihdettua, kuva kun oli laiton.. muttaah nyt siinä komeilee Bill <33 Ja tämän kuvan olen ihan itse ottanut :) nimittäin omalta dvd'ltäni, telkkarista siis... =DD Vähän on huono laatune, mutta saapi kelvata.

Mitäs vielä, ihanaa kun on viikon loppu, rippijuttujakaan ei ole tulossa lähiaikoina. Ensiviikkokin on kiva: perjantai vapaata ja torstaina mennään koulun kanssa elokuviin :)

Perjantaina meillä oli vikalla tunnilla taas älyttömän hauskaa, oli enkkua, tietsikka luokassa tehtiin pari töitä. Selenian parina olen ja no tota, voitte siitä sitten päätellä, meillä kun on yleensä omat-halvat-huvit =DD Jooh =D

Sitten en muutenkaan malta enää pysyä housuissani.. kun TH'n keikkaan on enää vaivaiset 21 päivää... äääääähhhhh... ei jaksa odottaa, hulluksihan tässä tulee <3333 :)

Noh mutta nyt lopetan tän pälisemisen ja häivyn, kiitos kaikille, jotka jaksoivat lukea iän ikuisia juttujani, tylsää tylsää.... =D =)