Tiistai taas... meillä oli Selenian kanssa enkun tunnilla taas sairaan hauskaa, tehtiin sitä parityötä karhuista.. ja tota joo.. saatiinhan me se jo melkeen valmiiks ja huomenna saadaan sitten kattoo kahestaa leffaa, kun se on valmis, muut tekee viel sitä työtä. Meillä oli juu hauskaa, naurettii koko tunti ja oltii iha sekopäisii =D

Mutta äääääähhhh....ei malta oottaa.....enää 18 päivää keikkaan, nyt niinku on jo niin tunnelmin ettäähh.. =) Mutta vielä pitäis jaksaa, Bill raukkakin on nyt kipeä, sääliksi käy, toivotaan että paranee ennen keikkaa <3 Just Selenian kanssa tajuttiin, että täytyy ostaa pastilleja mukaan, ettei ääni lähe kokonaa keikan aikana =)

Mutta tuosta otsikosta hiukan.. sehän tulee sittä, että odotan huomista, pääsen Selenian kanssa kaupungille, saan ostettua mm. lakan, joka loppu tänään aamulla ja eniten sitä odotan, että saamme vietyä kirjeen postiin ja sitten se lähtee Saksaan =))) :) Ehhh =)

Noh mutta onneks tää viikko on kohta ohi, huominen vielä, tortaina koulun kanssa leffaan ja perjantai vapaata, JES! Kyllä on lomaa jo odtettukin, pippaloitakin jo odotan, voitais taas nelikkomme kanssa pitää! =)